Den overraskende ting, du skal overveje før du bruger dit eget navn - solopreneurs - Blog kurser og blogging tips

Create
Your Succes

Den overraskende ting, du skal overveje før du bruger dit eget navn

 1. Kia

  October 17th, 2018 at 19:15

  Super spændende vinkel på det med navn! Jeg har aldrig tænkt det på den måde, men det giver så god mening.

  Jeg har også tit tænkt at det bliver meget selvfokus, når nogen vælger deres eget navn og det er svært, at vide hvad de skriver om, hvis man ikke kender dem.

  Tak for endnu et super godt blogindlæg og for at du altid giver mig nye perspektiver.

  Mvh. Kia

 2. Juliette Pedersen

  October 17th, 2018 at 19:20

  Hej Louise

  Hvor er det en interessant vinkel på det med et brandnavn. Meget velskrevet og tankevækkende.
  Det med at holde en niche og være konsekvent om den, tænker jeg kan være en udfordring, når man bruger sit eget navn.
  Helt sikkert noget jeg vil tænke på når jeg snart starter min egen blog 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solopreneur: Louise

Jeg har brugt min blog, Louiogbearnaisen, til at skabe en profitabel business og et selvstændig arbejdsliv på mine vilkår. Det kan du også.
Nu giver dig alle mine erfaringer, eksperimenter, målbare resultater, strategier og viden, så du kan skabe din egen unikke blog og profitable online business. Om du er spritny blogger, har flere års erfaring eller vil suse med turbofart mod at skabe en profitabel blog og business. Kom - lad os rocke din del af internettet.
Lad os få krudtet op i din blog og business sammen!

Velkommen! Jeg er Louise, en frederikshavner besat af internettet, der vendte en blogspot-madblog til et solopreneur-empire - har udviklet, testet og eksperimenteret i årevis, så du ikke behøver at gøre det samme. Nu viser jeg dig alle mine hemmeligheder og testede strategier, så du også kan rocke din del af internettet og gå efter din passion og det liv, du drømmer om.

Er du klar til action i din indbakke? Du får sprøde e-mails med bloggingtips, nye blogfavoritter, eksklusiv
adgang til nye kurser, ressourcer og meget mere.  


Gå ikke glip af noget 

#solopreneurvibes

solopreneurs